left-arrow Created with Sketch. Tagasi vaatamiseks

Godex HD830i CS etiketiprinter
Godex HD830i CS etiketiprinter
Godex HD830i CS etiketiprinter
Godex HD830i CS etiketiprinter
Godex HD830i CS etiketiprinter

Godex HD830i CS etiketiprinter

GODEX
HD830i CS

Godex on tuntud usaldusväärsete ja taskukohaste etiketiprinterite tootja, mida tõestab standardne 5-aastane garantii kõikidele keskmise ja tööstuslikule etiketiprinteritele. Kõik Godexi printerid tulevad tasuta GoLabel tarkvaraga, mis on võimas ja ulatuslik etiketiprintimise pakett, mida saab kasutada ainult Godexi printeritega.

Godex HD830i CS on ainulaadne Godexi etiketiprinter, mis trükib etikette laiusvahemikus kuni 219,5 mm ja eraldusvõimega 300 DPI. See vastupidav 8-tolline etiketiprinter eristub tugeva metallkorpuse ja kõrgekvaliteedilise trükimehhanismi ja elektroonika poolest. Koos kasutusmugavuse ja automaatse lõikemehhanismiga on Godex HD830i CS ainulaadne 8-tolline etiketiprinter, võib-olla isegi parim oma klassis.

3 595,00 €
Maksudega

Tarneaeg alates 1 päevast
Kerge ja kiire kauba tagastamine
E-poest hind on -20% madalam
Kättesaamine kauplusest Inktoner, tasuta

Põhiomadused:

Omadus Väärtus
Garantii Standard 5 aastat (trükkimispea ei kuulu garantii alla)
Trükilaius Kuni 219,5 mm, maksimaalne meedia laius kuni 255 mm
Lõikemehhanism Lehe lõikur, Automaatne lõikur
Kraan 3,2-tolline puuteekraan, reguleeritav kuni 15°
Trükiresolutsioon 300 DPI baarikoodide etikettidele
Rullistendi Stabiilne väline rullistend kuni 10” rullide läbimõõduga, kaasas
Summutus-tehnoloogia Täiustatud adaptiivne tehnoloogia trükikvaliteedi optimeerimiseks
Automaatne meedia kalibreerimine Jah
Liidesed Ethernet, seerianumber ja USB host
Traadita ühendused Valikuline: Bluetooth ja Wi-Fi
Trükkimiskiirus Kuni 102 mm sekundis
Andur Liikuv andur

Godex HD830i CS Komplektis:

  • Tasuta Golabel tarkvarapakett
  • Kasutusjuhend
  • Juhid (CD)
  • Toitekaabel
  • Põhikorpus, sealhulgas lehe lõikur
  • Etiketirull
  • Ülekanderaibad
  • USB kaabel

Üldteave ja selgitus Godex HD830i CS kohta:

Godex HD830i CS on ekstra lai 8-tolline termiline etiketiprinter automaatse lõikemehhanismiga ja saadaval ka standardse HD830i variant, millel puudub "lehe lõikur". Need HD830i printerid Godexilt on varustatud väga vastupidava metallkorpuse ja välimise rullihoidjaga. Standardne välimine rullihoidja on sobilik rullide maksimaalse välimise läbimõõduga 254 mm, mis koos laiusega pakub enneolematut mahutavust. Printer on varustatud ainulaadse patendeeritud summutus-tehnoloogiaga, mis tagab suurte etiketide stabiilse printimise, kusjuures trükikvaliteet ei ole praktiliselt mõjutatud rulli tõmbamisest ja surumisest, mille laius on kuni 255 mm. Seetõttu trükib Godex HD830i alati optimaalse kvaliteediga.

See printer on ideaalne väga suurte etikettide printimiseks, kus on vajalik paindlikkus trükipikkuses. Godex HD830i CS töötab 300 DPI trükiresolutsiooniga, sobib baarikoodide ja väikeste tekstide jaoks. Selle etiketiprinteri trükkimiskiirus on kuni 102 mm sekundis. Maksimaalne meedia laius selle HD830i CS jaoks on 230 mm trükilaiusega kuni 219,5 mm. 3,2-tolline värviline puuteekraan saab kallutada kuni 15 kraadi, mis võimaldab printeri lihtsat konfigureerimist ja kasutamist. Lisaks suurele kasutusmugavusele on printer varustatud paljude standardsete liidestega, mida saab valikuliselt laiendada Bluetoothi, Wi-Fi ja paralleelportiga.

Kuna Godex HD830i CS suudab töödelda suurt suurust, kasutatakse seda laialdaselt laodega, tehastes ja logistika protsessides. HD830i CS sobib eriti hästi pallitootmiseks ja suurte toodete pakendamiseks, kus seerianumbrid peavad olema loetavad ja skannitavad. Kui standardne Godex HD830i sobib eelkärbitud etiketid ja töötleb ühte etiketi suurust, on see HD830i CS ideaalne rakendustes, kus on vajalik rohkem paindlikkust. Lõikemehhanism võimaldab määrata etiketi pikkuse iga trükijobi jaoks ilma rulle vahetamata.

Godex HD830i CS trükib nii Termilise Otsese meedia kui Termilise Ülekandemeedia puhul, kasutades Ülekanderaibasid (TT ribad). Godex HD830i CS kasutab TT ribasid 1-tollise (25,4 mm) tuuma diameetriga ja pikkusega kuni 300 meetrit. Selle printeri jaoks on ülekanderaibaste maksimaalne laius 220 mm.

GODEX
HD830i CS
5 Tooted

Lisainfo

Tootja
GoDEX
Bränd
GoDEX

Eriviited

Godex HD830i CS etiketiprinter

3 595,00 €

Teile võib meeldida ka